Nieuwe leefstijl met Laura

Laura heeft jarenlange ervaring in het helpen afvallen en fitter maken van Winterswijkers. En helpt jou aan de hand van 3 vaste peilers:

Beweegadvies
Laura zorgt ervoor dat gezonde beweging een vast onderdeel van jouw gezonde levensstijl wordt. Het beweegadvies wordt afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeur. Het aangaan van een fitness abonnement in een sportschool is daarbij niet verplicht. Hardlopen, voetballen, tennissen etc. kunnen ook volstaan voor voldoende beweging. Ook voor mensen met een bewegingsbeperking heeft Laura een oplossing. Je gaat wekelijks werken aan je lichamelijke conditie en fitheid met als doel: lichaamsbeweging tot vast onderdeel maken van jouw gezonde levensstijl en verantwoord afvallen.

Doorlopend voedingsadvies
Verantwoord afvallen en je fit voelen kan alleen via goede voedings- en eetgewoontes. Laura geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Het voedingsadvies van Laura is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Ontspanningsadvies
Laura zorgt dat je heel bewust gaat werken aan de balans tussen inspanning en ontspanning. Wil je fit zijn én blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit. Daarom ga je tijd maken om te relaxen en werken aan je mentale gezondheid. Je gaat tijd voor ontspanning inbouwen in jouw leven en regelmatig heel bewust kiezen voor een moment voor jezelf.