Kledingproblemen voor Liesbeth verleden tijd!

Liesbeth is momenteel 4 weken bezig met het Slank met Laura programma. Een van haar motivaties om te starten met Slank met Laura was om kleding te kunnen dragen die ze wil dragen. Waar ze zich fijn bij voelt en met een zelfverzekerd gevoel op straat kan gaan.

Eerste resultaten
Tot op heden was dat voor haar elke dag een probleem, om in “gewone” winkels kleding te vinden die bij haar past. Na 4 weken Slank met Laura is Liesbeth inmiddels 4 kilo afgevallen. Op 8 april 2014 gaat ze haar grote uitdaging aan en doet ze mee aan de modeshow van Connected Fashion!  Connected Fashion heeft twee weken geleden het eerste pasmoment met Liesbeth gehad om te laten zien dat Liesbeth zich super mooi kan kleden in kleding uit de winkel.

Laat je ook mooi aankleden
Ze zal rond 8 april nog meer gewicht hebben verloren en zal Connected Fashion haar laten zien hoe zij zich leuk kan kleden en wat mooi bij Liesbeth past. Houdt de Facebook van Slank met Laura en Connected Fashion in de gaten om te zien hoe mooi je gekleed kan gaan. TIP: Ga zelf ook eens langs om jezelf zo mooi aan te laten kleden!

Hulp nodig?
Ben of ken jij ook iemand die problemen heeft met het dragen van bepaalde kleding of zit je niet lekker in je eigen lichaam? Meld je dan nu aan voor een gratis afslankadvies of doe de vergoedingscheck! Laura wordt vergoed door zorgverzekeraars!